️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

ظریف: به مردم خیلی بدهکاریم | مردم لایق بهتر از اینها هستند

ظریف: به مردم خیلی بدهکاریم | مردم لایق بهتر از اینها هستند معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: به مردم خیلی بدهکاریم. مردم برای مشکلات راه‌حل‌ها دارند، مشکلات را می‌دانند و باید طرف مشورت ما باشند. نباید منتظر دستور تهران باشیم. دستور از مردم می‌رسد. آنها هستند که ما را سرپا نگه داشته‌اند. اگر آنها را باور کنیم به راه حل می‌رسیم، مردم لایق بهتر از اینها هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 19
کد خبر: ۲۶۰۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف در مراسم تودیع و معارفه استاندار اصفهان که امروز شنبه، ۲۸ مهرماه در سالن نگین اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: مردم استان اصفهان حق زیادی به گردن همه ما دارند و حق دارند به آنها خدمت کنیم. ما صاحب اختیار آنها نیستیم و این مردم هستند که در تمام ۴۵ سال گذشته ایستادگی کرده‌اند، اما از کشور و انقلابشان روی برنگردانده و در تمام هجوم‌ها از کشورشان دفاع کرده‌اند.

معاون راهبردی رئیس جمهور بیان کرد: امیدواریم انتخاب آقای جمالی‌نژاد سبب وفاق در استان اصفهان باشد. امروز بزرگان جبهه اصلاحات و اصول‌گرایان اصفهان را در جلسه می‌بینم. همه ما در یک کشتی هستیم و مشکلاتی، چون معیشت، آب، آلودگی هوا برای همه ما وجود دارد. با این وفاق به همه چیز خواهیم رسید، «آری به اتفاق جهان می‌توان گرفت».

ظریف ادامه داد: در این روزگار چاره‌ای جز حل مشکلات در کنار هم نداریم. نه تنها اصفهان، بلکه در کنار هم با خوزستان، چهارمحال و تمام کشور. مشکل آب؛ مشکل کل کشور است. با استفاده از همه اقشار مردم اصفهان و مدیران جوان کشور که روح تازه‌ای به استان و کشور می‌دهند، موفق می‌شویم.

وی افزود: از زحمات آقای مرتضوی قدردانی و برای مردم اصفهان روزگاران بهتری را از خداوند مسئلت می‌کنم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار